Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_users, 1

Evente turistike dhe kulturore ne trevat shqiptare

on Saturday, 03 March 2012. Posted in Evente

BERAT

Festa e 14  Marsit –Dita e Veres dhe e Karnavaleve .

Grupe  kulturore,  muzikore dhe festive ne qendren e qytetit , parade e karnavaleve sipas grupeve te shkollave te qytetit .Festime tradicionale ne rrethinat e qytetit .

Festa e veres – Kantina Çobo – 31 Mars. Festa organizohet e pervitshme ne mjediset e Kantines se veres Çobo,  ku pjesemarresit  ne sfodin e muzikes tradicionale degustojne pijet  dhe produktet e tjera tipike te zones .

Dita Nderkombetare e Monumenteve dhe Siteve Arkeologjike – 18 Prill – Ekspozim te objekteve liturgjike ,gjetjeve arkeologjike te treves dhe ekspo fotografike dhe vizite ne site .

Berat Fest – tinguj, shije, ngjyra, pasion dhe dashuri ‘’ .Feste e realizuar ne Muajin Maj per 1 jave ku zhvillohet maratone , rafting , panaire, ekspozita, konkurse, koncerte ne Qendren Historike dhe ne qytet , aktivitete sportive etj  .

 Panairi Rajonal i Agrobiznesit  9-10 Maj 

Kompanite vendase dhe te huaja paraqesin produktet e tyre  te agrobiznesit .

SHKODER

24 Mars, ne kalane "Rozafa"

Lojra Popullore Fest,  organizuar nga The Door

SARANDE

Festa e  midhjes           fund Prilli

Mendohet te kthehet ne festen kryesore te qytetit. panaire kulinarie ,ekspozita, konkurse, promovim te produkteve vendase.

Festa e celjes se sezonit turistik ne ditet e para te muajit  Maj

Top-chanel “sumer tour”          

me pjesemarrjen e kengetareve te njohur te muzikes se lehte shqiptare0.0/5 rating (0 votes)

Hits

12200

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.