Brunilda Licaj

Pedagoge turizmi prane Universitetit "Aleksander Moisiu", Durres. Ka mbaruar studimet e larte dhe Masterin per turizem ne Verona te Italise, aktualisht po mbron doktoraturen ne te njejten dege.