No images found.
Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_users, 1
Shqipëria pjesë e panairit ndërkombëtar të turizmit BIT Milano 2019

Shqipëria pjesë e panairit ndërkombëtar të turizmit BIT Milano 2019

on Monday, 11 February 2019. Posted in Lajme

Prezantohet turizmi bregdetar, malor, trashëgimia kulturore dhe historike

Shqipëria pjesë e panairit ndërkombëtar të turizmit BIT Milano 2019

Nga Klotilda Saraçini 

TIRANË, 10 shkurt/ATSH/- Turizmi bregdetar dhe ai malor, trashëgimia kulturore dhe historike, si dhe kulinaria e Shqipërisë do të prezantohen nga data 10-12 shkurt në panairin ndërkombëtar të turizmit BIT Milano 2019.

Shqipëria është mysafire prej kohësh e panairit më të madh të turizmit Bit Milano, ku mes qindra ekspozitorëve dhe mijëra vizitorëve përfaqësohet denjësisht.

Agjencia Kombëtare e Turizmit së bashku me operatorët turistike nga Shqipëria kanë parashikuar takime të shumta me partnerët dhe mediet ndërkombëtare.

Vitin e kaluar numri i turistëve italianë që vizituan vendin tonë u rrit me 23%, ndërkohë që këtë vit kjo shifër do të rritet dyfish.

/k.s/ /a.g/

0.0/5 rating (0 votes)

Hits

8292

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.