Error
  • Error loading component: com_media, 1
  • Error loading component: com_media, 1
Panairi i Turizmit Mesdhetar në Izrael - Shqipëria rekord vizitorësh në stendën e AKT

Panairi i Turizmit Mesdhetar në Izrael - Shqipëria rekord vizitorësh në stendën e AKT

on Wednesday, 12 February 2014. Posted in Lajme

Eventi turistik i radhës bën bashkë operatorë shqiptarë në Tel Aviv

Panairi i Turizmit Mesdhetar në Izrael - Shqipëria rekord vizitorësh në stendën e AKT

Shqipëria prezantohet në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit Mesdhetar në Izrael, mes 300 stendave nga mbarë Mesdheu. Në ditën e parë të Panairit stenda e Shqipërisë tërhoqi një numër rekord vizitorësh. Turoperatorët shqiptarë organizuan takime të shumta me partnerë potencialë nga të gjitha vendet pjesëmarrëse, të interesuar për të sjellë turistë në Shqipëri. Të përhershëm tashmë në këto panaire, edhe në Izrael ishin të pranishëm Tours Albania, Jorney to Valbona, Outdoor Albania, Europa Travel, Albtours D, etj.,  për të prezantuar ofertën turistike të Shqipërisë.

 

Delegacioni shqiptar, pjesëmarrës në Panairin Ndërkombëtar Mesdhetar të Turizmit në Tel Aviv u prit nga Ministri Izraelit I Turizmit Z. Uzi Landau. Palët ranë dakord të organizojnë takime të përbashkëta mes turoperatorëve shqiptarë dhe izraelitë për të njohur nga afër mundësitë dhe potencialet e të dy vendeve. Ministri izraelit iu përgjigj pozitivisht ftesës për të vizituar Shqipërinë.

5.0/5 rating (1 votes)

Hits

11061

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.