Çelet Sezoni Veror 2014 në Himarë

Çelet Sezoni Veror 2014 në Himarë

on Sunday, 04 May 2014. Posted in Lajme

Qyteti i bukur bregdetar ngre gjithashtu edhe siparin e çeljes së sezoneve turistike për qytetet bregdetare

Çelet Sezoni Veror 2014 në Himarë
Gjate dites se sotme (04/05/2014) Bashkia Himare ka inaguruar hapjen e sezonit veror 2014. Me kete rast, ne shetitoren e qytetit eshte organizuar nje panair me produktet ushqimore te zones, si dhe eshte promovuar kultura e tradita himariote si dhe e komunave rreth saj, me kenge, valle e kostume popullore.
Te pranishem ne kete ceremoni qene edhe kryebashkiaku i Himares Z. Jorgo Goro dhe binte ne sy pjesemarrja e shume banoreve vendas dhe vizitoreve te ndryshem. Agjencia Kombetare e Turizmit, e cila ka ndermarre nje aksion ne shkalle vendi ne mbeshtetje te te gjitha Bashkive e Komunave te rendesishme bregdetare, ishte e pranishme me stafin e saj dhe Dr. E Pergjithshem Z. Julinda Dhame ne jete fund-jave te celjes se sezonit veror, duke dhene nje mbeshtetje konkrete me materiale logjistike, konceptimin ideor te eventit si dhe suportin e nevojshem mediatik. AKT realizoi gjithashtu promovimin e Guides Turistike te Himares.
0.0/5 rating (0 votes)

Hits

29338

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.