Error
  • Error loading component: com_media, 1
  • Error loading component: com_media, 1

Certifikohen udhërrëfyesit e parë turistikë

on Monday, 04 August 2014. Posted in Lajme

Lind brezi i parë i guidave turistike të çertifikuara

Certifikohen udhërrëfyesit e parë turistikë

 

Në datën 30 korrik në ambientet e universitetit “Mesdhetar”, në Tiranë,  u zhvillua ceremonia  e ndarjes së certifikatave për udhërrëfyesit  e parë turistikë.  E pranishme në këtë aktivitet edhe ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, znj. Eglantina Gjermeni. Ishin gjithsej 14, ata që morrën  certifikata të klasifikuara sipas 2 kategorive.1.Guidë  Lokale”/”Udhërrëfyes Lokal” – të cilëve u është përcaktuar rajoni i zhvillimit të veprimtarisë dhe gjuhët përkatëse; 2.  “Guidë Kombëtare”/”Udhërrëfyes Kombëtar”- të cilët mund të zhvillojnë aktivitetin e tyre në të gjithë vendin dhe gjuhët përkatëse.

 

0.0/5 rating (0 votes)

Hits

25634

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.