Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_users, 1

Articles in Category: Lajme

“Turizmi Alternativ & Integruar – Shqipëri, Kosovë & Rajoni Pollogut”

on Thursday, 05 December 2013. Posted in Lajme

Konferenca e Parë Ekonomike në Essen, Gjermani,

Në datën 29 Nëntor 2013 u zhvillua Konferenca e Parë Ekonomike në Essen, Gjermani, me temë “Turizmi Alternativ & Integruar – Shqipëri, Kosovë & Rajoni Pollogut”, organizuar nga shoqata IDEAL – Shoqata Integrative Gjermano-Shqiptare. 
Në këtë Konferenc moren pjesë; Sekretari Shtetit të Gjermanisë, Kryetari i Bashkisë së qytetit të Essenit, përfaqësues nga Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit,Ministria e Zhvillimit Ekonomk, Tregtisë dhe Energjitikës në Shqipëri, Agjencia Kombëtare e Turizmit, Dhoma e Tregëtisë, Ministria e Zhvillimit Ekonomik Kosovë, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Kosovë, Tirana International Airport/AviAlliance, Shoqata GIZ, Fondacioni Friendrich-Ebert, Raiffeisenbank, Evroenergie, Programet DeveloPPP, Drejtoria e Investimeve, Procredit Bank AG.