Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_users, 1
The Mussel House a unique experience - Special tours to South Albania

The Mussel House a unique experience - Special tours to South Albania

on Friday, 09 November 2018. Posted in Destinacione

Shtëpia e midhjes, një përvojë unike - Ture të veçanta në Shqipërinë jugore

The Mussel House a unique experience - Special tours to South Albania
English - Shqip
For ages, this amazing place is home to the Mussel, known as the Queen of Butrinti Lake. A mollusc not only delicious and healthy but at the same time rich with high nutritional values, the pride of our lake.
So, we came up with the idea to make possible for everyone to know our Queen not only by tasting the wonderful dishes carefully prepared by our staff but also visiting the mussel’s cultivations nearby by our boat tours.
All our clients that love fishing, here will find the ideal place to enjoy their hobby.
We have thought also for our friends coming from all over the world with their campers by making available our camper parking, a relaxing and extremely safe environment.
To conclude this beautiful experience everyone can enjoy their stay in our amazing brand new wooden houses immersed into the nature, olive and lemon trees, with a relaxing view of our lake and all the amenities to make this adventure unforgettable.
At The Mussel House everyone feels like in his own house!
Restaurant
Boat & mussel farming tour
Fishing
Camping
Wooden houses for rent
Restorant
Ture me skaf & kultivimi i midhjeve
Peshkim
Kamping
Vileta druri me qera
Prej vitesh, në këtë vend të mrekullueshëm ka shtëpinë midhja, e njohur ndryshe si Mbretëresha e Liqenit të Butrintit. Një molusk jo vetëm i shijshëm dhe i shëndetshëm por në të njëjtën kohë i pasur me vlera ushqimore të larta, krenaria e liqenit tonë.
Kështu, na lindi ideja të mundësojmë për këdo të njihet me Mbretereshën tonë jo vetëm duke shijuar pjatat e mrekullueshme të gatuara plot kujdes nga stafi ynë por gjithashtu duke vizituar impiantet e kultivimit të midhjeve nëpërmjet tureve me skaf që ne ofrojmë.
Të gjithë klientët tanë të apasionuar pas peshkimit, këtu do të gjejnë vendin e tyre ideal për të shijuar hobin e tyre.
Ne kemi menduar gjithashtu për miqtë tanë që vijnë nga e gjithë bota me kamperat e tyre për tu mundësuar parkimin tonë të kamperave, një mjedis relaksues dhe ekstremisht i sigurt.
Për të përmbyllur këtë përvojë të bukur gjithkush mund të shijojë qëndrimin në shtëpizat tona të reja prej druri, të zhytura në natyrë, në mes të ullinjve dhe limonave, me një pamje relaksuese të liqenit dhe të gjitha komoditetet e nevojshme për ta bërë këtë aventurë të paharrueshme.
Në shtëpinë e midhjes gjithkush ndihet si në shtëpinë e tij!
Tel: +355694412617
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: The Mussel House
Instagram: The Mussel House
Trip Advisor: The Mussel House Restaurant
Google maps: The Mussel House
5.0/5 rating (1 votes)

Hits

8387

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.