Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_users, 1

Articles in Category: Destinacione

"Nothing Familiar": Berati, qyteti malor më i mrekullueshëm që keni parë ndonjëherë

on Thursday, 04 July 2019. Posted in Destinacione

Nga portali amerikan që i kushtohet udhëtimeve në botë.

 Nga Gent Sinani

TIRANË/ATSH/ – Qyteti i Beratit në Shqipëri është thjesht qyteti malor më joshës në Europë, fillon reportazhin e saj për qytetin e “një mbi një dritareve” portali amerikan “Nothing Familiar” që i kushtohet udhëtimeve në botë. “Nëse do të ndodhej në një vend më popullor si Italia apo Franca autobusët me turistë do të ishin në radhë dhe njerëzit do ishin duke u ngjeshur në çdo rrugicë. Për fatin tonë të mirë nuk ishte kështu! Megjithatë, situata mund të ndryshojë shumë shpejt. Berati nuk ngjason me asnjë qytet tjetër që keni parë, duke filluar nga godinat e ngecura në mal dhe duke vazhduar me dritaret e panumërta që shkëlqejnë nën dritën e diellit”, shkruan portali amerikan. 

Mrekullitë e natyrës së Divjakës përmes një udhëtimi me varkë

on Wednesday, 08 May 2019. Posted in Destinacione

Një udhëtim aventuresk duke shijuar kullën panoramike, pyllin e gjelbëruar

Mrekullitë e natyrës së Divjakës përmes një udhëtimi me varkë

TIRANË, 5 maj /ATSH A.ALLA/ – Parku kombëtar i Divjakës është kthyer në një nga destinacionet më të preferuara për turistët vendas dhe sidomos për ata të huaj. Ky park po frekuentohet përherë e më shumë nga turistët dhe tashmë është shndërruar në një nga destinacionet e preferuara të fundjavës.

Turistët në këtë park të rijetësuar bëjnë një udhëtim aventuresk duke shijuar kullën panoramike, pyllin e gjelbëruar, si dhe duke vëzhguar larmishmërinë e shpendëve që gjenden në park.

Rafting në Kanionet e Osumit, guida turistike e fundjavës edhe për të huajt

on Wednesday, 08 May 2019. Posted in Destinacione

Pamjet që të ofrojnë kanionet e Osumit janë mahnitëse, gjithë lartësi, kontraste.

Rafting në Kanionet e Osumit, guida turistike e fundjavës edhe për të huajt

TIRANË, /ATSH/ – Rafting në Kanionet e Osumit është tashmë një nga guidat më të preferuara të turistëve të huaj.

Turistët e huaj kanë shijuar këtë fundjavë adrenalinën dhe kënaqësinë mes natyrës madhështore dhe të egër të Kanioneve të Osumit.

Gjatë kësaj fundjave mbi 10 varka me turistë vendas dhe të huaj shijuan rafting në një nga monumentet e natyrës më të bukur në Shqipëri.

MSN: Shqipëria, vendi i mbushur me mrekulli

on Wednesday, 17 April 2019. Posted in Destinacione

Gjiganti i informatikës “Microsoft”, i ka kushtuar një shkrim të gjatë Shqipërisë, ku liston vendet më të bukura për t’u vizituar.

MSN: Shqipëria, vendi i mbushur me mrekulli

Nga Gent Sinani 

OTAVA, 16 prill /ATSH/ – Një nga portalet informative më të njohura në botë, MSN, që menaxhohet nga gjiganti i informatikës “Microsoft”, i ka kushtuar një shkrim të gjatë Shqipërisë, ku liston vendet më të bukura për t’u vizituar.

Më poshtë vijon artikulli:

Gjiri i Dafinës në Karaburun, një mrekulli e vogël ende e pazbuluar

on Wednesday, 03 April 2019. Posted in Destinacione

Karaburuni bëhet vend mjaft tërheqës në vijën bregdetare dhe më i paeksploruari.

 Gjiri i Dafinës në Karaburun, një mrekulli e vogël ende e pazbuluar

Nga Adela Alla 

TIRANË, ATSH/ – Gjiri i Dafinës është një prej bukurive natyrore më të veçanta që ofron gadishulli i Karaburunit. Në morinë e gjireve detare që ka ky gadishull si gjiri i Dafinës, gjiri i Anglezit, shpella e Haxhi Aliut, gjiri i Ariut etj., Karaburuni bëhet vend mjaft tërheqës në vijën bregdetare dhe më i paeksploruari.