Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_media, 1
  • Error loading component: com_media, 1
  • Error loading component: com_users, 1
Perlat e vendit që po zhduken nga ‘mallikimi’ i HEC-eve

Perlat e vendit që po zhduken nga ‘mallikimi’ i HEC-eve

on Wednesday, 23 January 2019. Posted in Lajme

Mund të jetë hera e fundit që i shikoni!

Perlat e vendit që po zhduken nga ‘mallikimi’ i HEC-eve

Nga G Bara - January 22, 2019

Jo më kot konsiderohen si perla të vendit tonë, por jo vetëm, pasi mbartin vlera dhe bukuri vërtet të mahnitshme. E ajo çka po rrezikon të ndodhë me to, është me të vërtetë e trishtë.

Shumë prej ‘shoqeve’ të vendeve të pasqyruara më poshtë, janë zhdukur në mënyrë mizore duke u ndërtuar në vend të tyre HEC-e.

E pikërisht edhe kanionet e Holtës në Gramsh, lumi i Vjosës apo ai i Valbonës, ku për to u zhvilluan disa protesta, duket se janë drejt të njëjtës rrugë. I njëjti problem duket se është dhe në Zagori.

Burimi: Shqipëriaime

0.0/5 rating (0 votes)

Hits

8043

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.