Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_users, 1
Travel Magazine i shtohet listës së botimeve botërore në turizëm

Travel Magazine i shtohet listës së botimeve botërore në turizëm

on Tuesday, 23 April 2013. Posted in Lajme

MESSE Berlin sponsorizoi këtë vit për të dymbëdhjetën herë, Panairin Ndërkombëtar Të Librave dhe Revistave Turistike nga Qendra e Dokumentimeve Turistike, brenda Panairit të 47-të të Berlinit.

Travel Magazine i shtohet listës së botimeve botërore në turizëm

 

Messe Berlin has sponsored the 12-th. International  Exhibition of Tourist Books & Magazines, organized by the Centro de Documentación Turística in  ITB Berlin 2013
The 47-th edition of  ITB Berlin, regarded as the world’s most important tourism fair, took place from 6th to 10th of March 2013. Despite the crisis, 10.086 companies from 188 countries have exhibited their products and services and discussed their future market strategies. Of the 170.000 visitors who attended, 110.000 were trade visitors, with a 43% of them from abroad. These figures show the success of ITB.
There, the Centro de Documentación Turística leaded by Miguel Montes, organized the successful 12th. International Exhibition of Tourist Books & Magazines, sponsored by Messe Berlin and with the collaboration of Marva Group and Hotel St. Michaels-Heim ( Berlin ). National and international publishing companies have participated with travel guides, technical books, large format editions, etc. A selection of the most important European and American travel and professional magazines has also participated. Always attentive to great events, Travel Magazine has been there. 
ITB BERLIN 2014 will take place from from 5th to 9th of March 2014 

 

 

MESSE Berlin sponsorizoi këtë vit për të dymbëdhjetën herë, Panairin Ndërkombëtar Të Librave dhe Revistave Turistike nga Qendra e Dokumentimeve Turistike, brenda  Panairit të 47-të të Berlinit.
Edicioni I 47-të I ITB Berlin, I konsideruar si Panairi më I rëndësishëm I turizmit në botë, u zhvillua nga datat 6 Mars deri në 10 mars 2013. Pavarsësisht krizës botërore, 10 086 kompani nga 188 vende ekspozuan ofertën e tyre turistike dhe diskutuan strategjitë e tyre të marketingut për të ardhmen. Nga 170 000 vizitorë që përshkuan stendat e panairit gjigand, 110 000, e tyre ishin vizitorë biznesi, nga të cilët,  43 % vinin nga jashtë. Këto figura tregojnë edhe suksesin e ITB
Në këtë panair Qendra e Dokumentimeve Turistike, e drejtuar nga Miguel Montes, organizoi me sukses për të 12-in vit rresht Panairin Ndërkombëtar të Librave dhe Revistave Turistike, sponsorizuar nga MESSE Berlin, në bashkëpunim me Marva Group dhe Hotel St. Michaels-Heim (Berlin). Kompani Kombëtare dhe Ndërkombëtare ekspozuan publikimet e tyre, guidat, librat e udhëtimit, guida teknike, formate të ndryshme, të mëdha e të vogla etj.. U bë gjithashtu një përzgjedhje e botimeve më të rëndësishme europiane dhe amerikane e revistave profesionale të udhëtimit. Theksojmë se sivjet një pjesëmarrje mjaft e rëndësishme mund të konsiderohet edhe prania e Travel Magazine.
Panairi I ardhshëm do të zhvillohet në datat 5 mars deri në 9 Mars 2014 në Berlin

 

0.0/5 rating (0 votes)

Hits

11739

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.