Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_media, 1
 • Error loading component: com_zoo, 1
 • Error loading component: com_users, 1
Shqipëria turistike, pjesë e panairit ndërkombëtar të turizmit në Madrid

Shqipëria turistike, pjesë e panairit ndërkombëtar të turizmit në Madrid

on Thursday, 24 January 2019. Posted in Lajme

Panairi më i madh që zhvillohet në Gadishullin Iberik

Shqipëria turistike, pjesë e panairit ndërkombëtar të turizmit në Madrid

Nga Adela Alla - 23/01/2019

TIRANË, 23 janar /ATSH/ – Shqipëria merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit FITUR në Madrid, Spanjë.

Ky panair zhvillohet në datat 23-27 janar, dhe është i rëndësishëm pasi ofron mundësi të mira kontaktimi me operatorë, media dhe vizitorë potencialë nga Spanja dhe Portugalia.

Njëkohësisht është një pikë shumë e mirë kontakti edhe për tregje të largëta të Amerikës Latine, të cilat mund të rriten në të ardhmen.

Ky panair është më i madhi që zhvillohet në Gadishullin Iberik me rreth 10190 kompani ekspozuese nga 165 vende/rajone, 140120 pjesëmarrës tregtarë dhe 110860 njerëz nga publiku i gjerë.

Shqipëria prezantohet nëpërmjet Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit dhe Agjencisë Kombëtare të Turizmit me 8 operatorë turistikë që operojnë në tregun spanjoll. Gjatë ditës së parë ka pasur një interesim të lartë të publikut, medieve ku janë realizuar disa takime të rëndësishme. /a.a/ /a.g/

Burimi: www.ata.gov.al

0.0/5 rating (0 votes)

Hits

8049

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.